Blog

vintage meubilair

Vintage meubilair beschikbaar voor jou!

Ben je op zoek naar een bedrijf die jou vintage meubilair kan gaan leveren omdat je dit in je nieuwe huis wilt gaan plaatsen omdat je het huis nieuw hebt gekocht en hem direct goed wilt gaan inrichten omdat je dat mooi en leuk vind? Of wil je nog meer informatie over hoe alles gaat rondom het kopen van dit soort meubilair en hoe alles gaat met het kopen en leveren? Of wil je alleen puur informatie over dit meubilair? Dan is dit het juiste artikel waar je die informatie zeker uit kan gaan halen, lees dus gerust verder met dit artikel! Super Seat is een erg ervaren bedrijf waar ze weten wat ze moeten doen om voor jou de beste kwaliteit te kunnen leveren hoe ze jou tevreden houden. Dit doen ze ook met de beste service die ze kunnen leveren met veel professionaliteit. Ook willen ze dat je tevreden kan terug kijken op een leuke en goede samenwerking tussen het bedrijf en jou en daarom doen ze bij elke klant hun stinkende best en dat zal dus ook bij jou zeker het geval zijn en zal je tevreden kunnen terug kijken.

vintage meubilair

Soorten en de materialen

Je zal vast benieuwd zijn welke materialen en welke soorten vintage meubilair beschikbaar zijn, er zijn ontzettend veel soorten beschikbaar waar je uit kan gaan kiezen, ook zijn er erg veel soorten materialen beschikbaar en het is maar net welke je wilt gaan gebruiken. Bekijk de website voor nog meer informatie hierover!

Geld sparen

Alles wat je moet weten over spaarrente

Erg veel mensen kiezen er tegenwoordig voor om geld te sparen. Dit kan zowel met fysiek geld thuis zijn, als geld op de bankrekening. De reden waardoor er veel mensen zijn die fysiek geld sparen, is simpelweg omdat zij anders spaarrente moeten betalen. Op een spaarrekening ervaar je enkel wel veiligheid en een duidelijk overzicht van het door jou gespaarde geld. Spaarrente is een rente die je betaald over het bedrag dat op je spaarrekening staat om te sparen. Een bepaald bedrag wat je spaart zal rentevrij zijn. Hierdoor betaal je mogelijk geen spaarrente, maar als je veel spaargeld hebt zal je wel spaarrente moeten betalen.

Geld sparen

Geld sparen

Geld sparen is iets waar veel mensen voor kiezen. Dit komt omdat geld sparen voor zekerheid zorgt. Als je veel geld op je rekening hebt, zal je minder stress ervaren over rekeningen die voldaan moeten worden of over de toekomst. Daarnaast zorgt spaargeld ervoor dat je luxer kunt leven zodra je met pensioen gaat. Als je met pensioen gaat en je hebt voor een baas gewerkt zal je een pensioen opgebouwd hebben en zal je hier maandelijks geld van ontvangen. Wanneer je al die jaren een eigen onderneming hebt gehad krijg je daarentegen geen uitkering. In dit geval is het noodzakelijk om voldoende te sparen. Voor deze mensen is het van belang om een zo goedkoop mogelijke bank te vinden. Dit kan gelukkig gemakkelijk met behulp van een vergelijkingssite. Hier vind je gemakkelijk de beste mogelijkheid.

sparen
overkapping

Verschillende soorten overkapping in je tuin

Wanneer je droog wil zitten, dan is een overkapping nodig. Dat is zo in je tuin maar natuurlijk ook op andere plekken. Wil jij graag een overkapping plaatsen zodat je lekker droog kunt zitten? Daar zijn meerdere redenen voor te bedenken:

 • je wil langer van de seizoenen genieten, niet alleen in de zomer
 • je wil een plek om droog te zitten als het druppelt
 • je wil een dakje hebben om een sigaretje onder te roken wanneer je daar zin in hebt

Zoals je ziet zijn er dus veel redenen te bedenken om een overkapping te plaatsen in je tuin of bij je bedrijf. Maar welke soorten kun je uit kiezen?

overkapping

Alleen een overkapping

Een simpele, niet al te ver uitstekende overkapping is op veel plekken te bevestigen. Dat kan door zelf te boren, met name als het een kleine overkapping betreft. Als je het echt mooi wil doen kun je het echter ook uitbesteden. Het is dan aan te raden om een partij te zoeken die het mooier kan plaatsen dan je zelf ooit zou kunnen. Dat is immers waar het om gaat: dat het er goed uitziet, naast dat het functioneel is.

Een overkapping met muren

Je kunt ook voor een ruime overkapping kiezen met muren erin. Dat kan bijvoorbeeld in de vorm van glazen wanden zijn. Deze wanden plaats je onder de overkapping zodat je ook uit de wind staat. Voor veel mensen is dit belangrijk omdat ze anders alsnog nat regenen. Daar heeft natuurlijk niemand zin in.

monteren vloer

Voordelen die je bij iedere houten vloer zal ervaren

Het uitkiezen van een geschikte vloer kan erg lastig zijn. Helemaal met de vele mogelijkheden die tegenwoordig aangeboden worden. Bij het uitkiezen van een geschikte vloer is allereerst belangrijk om vast te stellen wat voor een soort vloer je wilt. Dit kan bijvoorbeeld een houten- of een tegelvloer zijn. In dit artikel worden er een aantal voordelen benoemd die je zult ervaren wanneer je voor een houten vloer kiest.

Houten Vloer

Een echte sfeermaker

Allereerst is een houten vloer een vloer waardoor er extra sfeer gecreëerd wordt. Dit is voor woningen natuurlijk ideaal, want iedereen wilt graag sfeer creëren in zijn of haar woning. Daarnaast zorgt hout ook vaak voor een warme en knusse sfeer in een gebouw, zoals een kantoor. 

De levensduur

Naast dat een vloer van hout voor extra sfeer zorgt, heeft een houten vloer ook nog eens een lange levensduur. Zeker als je huisdieren of jonge kinderen hebt die veel op de grond spelen is dit erg fijn, want er zullen bij intensief gebruik maar enkele tot geen beschadigingen achterblijven op de vloer. Om de vloer zo lang mogelijk te gebruiken, is het wel van belang dat je de vloer goed onderhoudt. 

Gemakkelijk in onderhoud

Je hoeft bij het schoonmaken van de vloer enkel rekening te houden met het feit dat hout niet te nat mag worden. Op het moment dat dit wel gebeurt, kan het zo zijn dat de vloer krimpt, uitzet of bol gaat staan. Dit is erg vervelend en daarom is het verstandig om het vochtgehalte van de vloer in de gaten te houden tijdens de schoonmaak. 

Het is eco-vriendelijk

Tot slot zijn er ook vloeren van hout eco-vriendelijk. Echter, hout blijft natuurlijk een product uit de natuur. Toch is het zo dat een vloer van hout eco-vriendelijk kan zijn, dit heeft te maken met de duurzaamheid van het hout. 

goede vloer
bladblazers

Onze tips voor de aanschaf van je nieuwe bladblazers

Het is herfst, en dat betekent dat de bladeren in grote getalen van de bomen vallen. Nu is dit voor veel mensen een mooi erg mooi, met al die herfstkleuren. Maar voor veel mensen is het ook minder leuk, want de tuin ligt nu ineens vol met bladeren. Niet netjes dus, maar wat gaan we daar nu aan doen? Een bladblazer gebruiken natuurlijk. Want met bladblazers is het geen probleem om de bladeren uit je tuin te verwijderen. 

bladblazers

Een tuin zonder bladeren

Je tuin ontzien van bladeren is dus best lastig zonder het juiste gereedschap. Maak je leven dus aanzienlijk makkelijker en investeer in een bladblazer. Daarmee is het werk niet alleen een stuk aangenamer, maar is het ook nog eens sneller afgerond. Veel ander werkgerei is niet zo nauwkeurig en efficiënt als de bladblazer. 

bladblazers

Nu het duidelijk is dat het wel degelijk een handig apparaat is, wil je vast weten wat voor variant je nu gaat aanschaffen. Er zijn namelijk verschillende soorten beschikbaar. Denk aan een elektrische, op benzine of accu bladblazer. Hierbij is een bladblazer op benzine het apparaat welke het meest krachtig is. Bij een elektrische zit je weer veel in de knoop met de draad, en de accu kan leeg zijn wanneer je ‘m net nodig hebt. Maak op basis hiervan dus de keuze, en selecteer de juiste bladblazer die bij jouw wensen past. Op deze manier weet je zeker dat je snel het juiste apparaat hebt gevonden.

De Thuja Smaragd, daarom kies je voor deze haagplant

Zoek je naar een conifeer welke je makkelijk kunt kweken en die het hele jaar z’n groene kleur houdt? Dan is de Thuja Smaragd wat voor jou. Deze plant is namelijk niet alleen op dat gebied ideaal, maar je profiteert ook nog van veel andere voordelen. Ben je nu benieuwd geworden waar het hierbij over hebben? Lees dan zeker eens verder.

Thuja Smaragd

Waarom je voor deze haagplant kiest

Deze haagplant is voor veel mensen enorm fijn. Het is namelijk niet zomaar een plant, maar een met onwijs veel voordelen. Zo is het ten eerste zo dat ze zeer sterk zijn, en daardoor bestand zijn tegen lage temperaturen. Het kan sneeuwen en vriezen, maar deze haag zal het overleven. Daarnaast zul je ze weinig hoeven te onderhouden. Ze kunnen namelijk heel goed tegen droogte en vragen om weinig onderhoud. Daardoor weet je zeker dat de plant mooi blijft. Nog een voordeel, is dat zo’n haag mooi dichtgegroeid blijft. Hierdoor is het zo dat je kunt genieten van veel extra privacy in je tuin. Tenslotte kan daardoor zelfs de waarde van je woning stijgen. Dit doordat privacy je waarde omhoog kan halen. Mocht je deze haag interessant kiezen, dan is het zeker eens goed om zo’n bij verschillende kwekerijen te kijken naar de mogelijkheden. Denk aan lokaal, maar ook online waar je kunt kijken naar waar ze worden aangeboden. Op deze manier heb je er zo een in je tuin staan.

Thuja Smaragd
design keuken met eiland

Een sfeervolle design keuken met eiland

Erg veel mensen vinden het ontzettend belangrijk dat hun woning voldoende sfeer bevat. Echter in veel gevallen hechten deze mensen te weinig waarde aan hun keuken. Helaas wordt een keuken vaak onderschat als er aan een sfeervolle woning wordt gedacht. Ben je van plan om jouw woning sfeervoller te maken, en wil je graag een nieuwe keuken? Kijk dan eens een design keuken met eiland iets voor je is.

design keuken met eiland

Een keuken uitzoeken met behulp van een adviseur

design keuken met eiland

Als je een nieuwe keuken aan wilt schaffen, is het natuurlijk wel van belang dat je deze keuken zorgvuldig uitkiest, bijvoorbeeld met de hulp van een expert. Hierdoor is de kans groot dat de levensduur van de keuken het langst is. Bovendien kan een expert je helpen bij het selecteren van de juiste materialen, maar daarnaast ook met het selecteren van de juiste kleuren. Om er zeker van te zijn dat beide partijen hetzelfde in gedachten hebben, kan een adviseur je helpen met het uitwerken van een 3D tekening. Hierdoor krijg je een beter beeld bij jouw nieuwe keuken. 

waterbedden Breda

Waterbedden Breda, ben jij hiernaar op zoek?

Waterbedden Breda, ben jij nog op zoek naar een nieuw bed? Ben jij net klaar met verhuizen of ben je in het bezit van je eerste woning? Dan kan het wel is zo zijn dat je nog op zoek bent naar verschillende meubels. Een van deze meubels of dingen kan zijn dat je nog op zoek bent naar een nieuw bed. Je hebt hier daarom de verschillende mogelijkheden voor. Een van de mogelijkheden is dat je gebruik kunt maken van de website. Via hier kun je namelijk kijken naar veel verschillende soorten bedden. Ben jij op zoek naar een hoog bed of ben jij juist op zoek naar een ander soort bed? Het is allemaal mogelijk door een kijkje te nemen op de website. Een bed is natuurlijk belangrijk om ervoor te zorgen dat je een goede nacht krijgt. Is dit waar jij naar op zoek bent? Neem dan een kijkje op de website voor meer informatie. 

waterbedden Breda

Wat is een waterbed precies?

Een waterbed is een bed waarbij het matras is gevuld met water. Dit water ligt in een wateropvangbak onder of in het matras. Dit klinkt misschien vreemd, maar het waterbed wordt al duizenden jaren gebruikt en is tot de dag van vandaag nog steeds erg populair. Waterbedden kunnen in veel verschillende soorten worden aangeschaft. Zo bieden deze bedden veel verschillende voordelen aan en kunnen zeker helpen bij een goede nachtrust. Ben jij nog op zoek naar een goed en mooi waterbed? Waterbedden Breda is dan zeker een goede mogelijkheid voor jou. 

ip65

Meer over de ip65

De ip65 is een hoge normering. De IP normeringen roepen nog al eens vragen op bij mensen. Waar staan de IP codes voor en wat zegt dit over de lampen? De IP normering zegt iets over de bescherming die de lamp of spot heeft tegen vocht, stof en andere ongunstigheden. Bij de IP normering geldt het eerste cijfer voor de bescherming tegen stof en dergelijke. Het tweede cijfer staat voor de bescherming tegen vocht.

ip65

Schema IP normering tweede cijfer

 • IP0: Geen bescherming
 • IP1: Drupdicht voor verticale druppels
 • IP2: Drupdicht voor lichte druppels
 • IP3: Spatdicht
 • IP4: Plensdicht
 • IP5: Sproeidicht
 • IP6: Waterbestendig tegen regen, niet tegen hoge druk water.
 • IP7: Dompeldicht
 • IP8: Waterdicht
 • IP9: Vochtdicht

IP normeringen in de praktijk

De IP normeringen zijn erg belangrijk om te bepalen of u een lamp, spot of strip buiten kunt plaatsen. De IP20 led strips kunt u bijvoorbeeld alleen binnen plaatsen. De IP65 led strips kunt u ook buiten plaatsen omdat deze waterbestendig zijn. Bij Ledlampenfabriek.nl vindt u de volgende IP normeringen:

 • IP20: Niet waterdicht, voor binnen.
 • IP23: Druppel Dicht
 • IP40: Spatwaterdicht, geschikt voor buiten bij overkapping.
 • IP44: Spatwaterdicht, geschikt voor buiten.
 • ip65: Volledig waterbestendig
 • IP67: Volledig waterbestendig
gevelbekleding kunststof

Gevelbekleding van kunststof

Er zijn een hoop soorten gevelbekleding om uit te kiezen. Gevelbekleding van kunststof is met name populair in ons land maar er zijn alternatieven:

 • hout
 • metaal
 • kunststof

Dit zijn de meest gangbare materialen voor gevelbekleding. Bovendien zijn er nog een hoop verschillende soorten hout, metaal en kunststof om uit te kiezen. Elk hebben eigen voordelen en nadelen. De meeste voordelen zien we toch wel bij kunststof.

gevelbekleding kunststof

Duurzaam materiaal

Nederland heeft geregeld te maken met extreem weer. Wekenlang regen, hagel of dikke lagen sneeuw zijn niet ongekend. Daarom moet je gevelbekleding kiezen die veel kan hebben. Een goede gevel kan al die weersomstandigheden trotseren zonder al te veel moeite. Kunststof is met name zeer geschikt voor extreem weer. Hout kan snel gaan rotten en verbuigen als het te maken heeft met extreem weer. Daarom moet je het zeer geregeld bewerken en onderhouden. Met kunststof hoeft dat niet. Het is dus de voordelige optie.

Zorg voor goede kwaliteit

Heel eerlijk: kunststof kan er wel goedkoop uitzien. Tenminste, als de kwaliteit slecht is. Er is echter ook kunststof gevelbekleding die als twee druppels water op hout lijkt. Het is amper van echt te onderscheiden. Als je kunststof van goede kwaliteit is dan hoef je niet bang te zijn dat het er goedkoop uit gaat zien. 

gevelbekleding kunststof

Kleuren mogen weer

Natuurlijk kun je gaan voor de houtlook. Het is klassiek, geeft een luxe uitstraling en is charmant. Maar er mag zoveel meer tegenwoordig. Kleuren mogen ook weer. Kunststof leent zich heel goed voor maffe kleuren. Ga dus voor een gevel in een pastelkleur als jij wel durft op te vallen.