Windschermen voor in de horeca

Ben je eigenaar van een prachtig bedrijf en ben je nog op zoek naar windschermen voor in de horeca? Wij kunnen ons zo voorstellen dat de zoektocht lastig is. Want in veel gevallen zit je toch echt vast aan bepaalde producten, voor jaren. En het kan zijn dat het helemaal niet bevalt, de gemonteerde plek. Maar hoe dat precies zit en wat voor oplossing ervoor is, dat lees je in dit artikel. Wat we je alvast wel vertellen: er is veel meer mogelijk dan jij aanvankelijk zou denken. 

De oplossing: mobiele windschermen voor in de horeca

Wist je dat je niet langer gebonden hoeft te zijn aan één plek? De windschermen voor in horeca zijn ideaal. Ze zijn uitermate geschikt op horeca terrassen, dus ook op die van jou. En wist je dat je hiervoor helemaal geen vergunning hoeft te krijgen? Dat deze niet hoeft te worden verleend, scheelt weer een slok op een borrel. Normaliter heb je inderdaad een permanente opstelling, maar dat is dus nu niet het het geval. En als je denk aan windschermen voor in de horeca, dan denk je toch direct aan kwaliteit en aan flexibiliteit? Immers, de wind houdt zich ook niet aan één bepaalde richting. Als dat zo zou zijn, zou het leven ook een stuk gemakkelijker zijn voor de gemiddelde horeca ondernemer. Alvast een aantal kenmerken die ervoor zorgen dat jij absoluut wilt kiezen voor de mobiele windschermen in de horeca:

  • (Zoals al genoemd): je hoeft geen vergunning aan te vragen
  • Mobiel, dus neer te zetten in elke hoek
  • Compact op te bergen

Oftewel: je hebt er helemaal geen last van. Dan gaan we nu een aantal vragen stellen en vervolgens antwoord geven. Want inderdaad, er zijn meer klanten die dit succes willen gaan ervaren. Allereerst is een belangrijke vraag wat de levertijd is. Want natuurlijk wil je dat wel te weten komen. Als je op ‘bestellen’ hebt gedrukt, dan is het toch niet leuk om zo lang te moeten wachten? Precies dat begrijpen ze als geen ander bij premonta. Het antwoord op deze vraag luidt dan ook als volgt. ‘De gemiddelde levertijd bedraagt ongeveer 3 tot 5 weken na de opdracht. Voor de exacte levertijd kun je het beste contact opnemen met ons’. En dat is doorgaans ook het beste idee, want zo kun jij je wat beter verdiepen in de werkwijze van dit bedrijf en zul je – ook op dit gebied – niet zomaar voor bepaalde verrassingen komen te staan.

Windschermen voor in de horeca zijn een must

De wind leeft z’n eigen leven. Maar wij willen net zo flexibel zijn. Daarom zijn de mobiele windschermen voor in de horeca ontworpen. Ben jij ook overtuigd en kun jij wel wat flexibiliteit gebruiken? Je kunt het allemaal nog eens rustig doorlezen via premonta.nl”>www.premonta.nl. Zij kunnen je het beste advies geven over deze mooie windschermen voor in de horeca. En mocht er nog iets niet duidelijk zijn, dan kun jij altijd een vraag stellen. Beter vaker gevraagd dan helemaal niet. En als je kiest voor een van de windschermen in de horeca, dan profiteer je van de mogelijkheid om ze op elke plek te plaatsen. Wanneer start jij?