Weinig ruimte en veel licht? Geen problemen met led opbouwspots

Laten we eerlijk zijn, in al onze huizen is er minstens één kleine kamer die we nooit ten volle hebben kunnen gebruiken omdat het niet erg licht is. Te laag om een ​​kroonluchter te plaatsen, te smal voor een wandlamp, kortom een ​​puzzel die ons dwong die slaapkamer of die studeerkamer jarenlang in het donker te verlaten.

Gelukkig veranderen de dingen en is het tijd om dat project weer op te pakken om zelfs de kleinste ruimtes in ons huis nieuw leven in te blazen. Om ons een handje te helpen, denken we zoals gewoonlijk aan de led technologie met een van haar vlaggenschipproducten: de led opbouwspots.

Waarom voor hen kiezen? Er zijn goede redenen om het te doen, we vatten ze voor je in een notendop samen:

  • Geen rommel in de kamer. Kan vlak of in licht reliëf worden geïnstalleerd (het hangt af van de modellen en het effect dat we willen geven aan de heldere inrichting van de kamer)
  • Je kiest wat je wilt verlichten. Met schijnwerpers kan zowel uniforme als gerichte verlichting worden bereikt.
  • Meer licht, minder licht, je kiest. Mogelijkheid om meer spots te plaatsen en dus zoveel te verlichten als nodig is.
  • Een beetje sfeer graag. Met LED-spots heb je de mogelijkheid om verschillende tinten van de LED te kiezen, door te spelen op intensiteit en kleur kun je de sfeer creëren die je wilt.
  • Je installeert en vergeet het. We blijven enthousiast over de hoge efficiëntie, duurzaamheid en energiebesparing van deze kleine en magische apparaten.

Led opbouwspots zonder transformator (met 220V LED)

Ze zijn goedkoper en kenmerken zich doordat de opbouwspots direct oplicht met de 220V van het stopcontact. De grote beperking van deze categorie is dat hun “werkfrequentie” stopt bij 100 Hz en dit betekent in de praktijk de mogelijkheid om een ​​lichte “flikkering” van licht te zien. Vaak wordt deze beving niet waargenomen door het zicht, maar alleen op een onbewust niveau en veroorzaakt het een gevoel van “ongemakkelijk” in de kamer. Om deze reden zijn opbouwspots in deze categorie niet aan te raden als de betreffende ruimte een plek is waar je veel tijd doorbrengt.