Stijlvolle brocante spiegels

Bekijk de prachtige brocante spiegels bij de Spiegelshop. Op de site zie je de spiegel Mumbai zilver met een zeer bijzondere lijst. Iets anders is de Paris oud zilver en de Porto oud wit. Mocht je niet van klassiek houden en liever een brocante spiegel met een wat strakkere lijst willen, dan kan de Stavanger in de kleur wit wat zijn. Naast functioneel is de brocante spiegel bijzonder decoratief. Dit komt door het doorleefde uiterlijk wat typerend is voor brocante. De spiegel moet dan eigenlijk op een zichtbare plek hangen; ter decoratie in de woonkamer, of voor gebruik in de hal.

De Spiegelshop levert spiegels van goede kwaliteit

De stijlvolle brocante spiegel zit meer in de omlijsting. De spiegels van de Spiegelshop zijn van goede kwaliteit en precies vlak. De spiegel geeft dus geen vertekening. Mocht een lijst van bijvoorbeeld oud hout en krijtverf niets voor je zijn, en je wil een spiegel met een strakke lijst, dan zit je bij de Spiegelshop Hengelo altijd goed. Op de site zijn dan ook meer spiegels te zien dan enkel met een brocante omlijsting. Bijvoorbeeld de Leeds en Masson hebben strakke moderne lijsten. Uniek is de Clear, een spiegel zonder lijst met een mooie afwerking, en aan de ronde Clear is dat het beste te zien.

Goede spiegels hebben in huis is noodzaak, het liefst op meerdere plekken

Een spiegel in de badkamer boven de wastafel mag niet ontbreken. Handig is een passpiegel in de buurt van je kledingkast zodat je kan zien of je outfit mooi staat. Meestal zijn dit de belangrijkste spiegels op de bovenverdieping van een woning. Bijzonder praktisch is een spiegel in de hal, kort voordat je de deur uitgaat kun je daar zien of dat je haar goed zit en je make-up. Steeds vaker wordt de extra spiegel in de woonkamer ontdekt, het is decoratief en het schept meer licht en ruimte. Bekijk de site van de Spiegelshop Hengelo.