Raamfolie is de perfecte oplossing

windowdeco logo

Toen wij net verhuist waren liep ik tegen een probleem aan… Ik heb erg veel ramen in mijn nieuwe woning en dit is erg mooi natuurlijk. Ik heb een lichte keuken en woonkamer door de vele ramen die hier te vinden zijn. Er zat alleen ook een nadeel aan, iedereen kan zo naar binnen kijken. Ik koos ervoor om raamfolie aan te schaffen. Raamfolie zorgt ervoor dat niet iedereen naar binnen kan kijken en biedt dus privacy en decoratie.

windowdeco 4

Privacy en decoratie

Zoals net al gezegd liep ik er erg tegen aan dat iedereen zomaar naar binnen kon kijken. Wanneer ik aan het koken was, konden de overburen precies zien wat er vanavond bij ons op het menu stond. Ik werd er een beetje gek van dat ik niet rond kon lopen in huis hoe ik wilde en koos er dus voor om hiervoor een oplossing te zoeken. De oplossing die ik gevonden had, was glasfolie. Er zijn verschillende soorten glasfolie, de soort die ik koos is er een die het raam wazig maakt. Het is een soort sticker die je op het raam plakt waardoor mensen niet naar binnen kunnen kijken. Door deze vorm van privacy kweking te gebruiken verlies je geen enkele straal licht en blijft je huis even licht als voorheen. Ik ben erg fan van deze optie en heb er dan ook voor gekozen om deze stickers op de ramen in de keuken en woonkamer te plakken. Ik kan weer doen wat ik wil zonder dat de hele buurt het ziet!

windowdeco 2