PVC vloeren in Enschede voor bodemprijzen

Vloeren

Tegelmaxx is de specialist op het gebied van PVC vloeren Enschede en omstreken. Dit bedrijf is zoals de naam waarschijnlijk al doet vermoeden echte experts op het gebied van tegels en vloeren. 

PVC vloeren Enschede

Gemiddeld 100.000 vierkante meter aan tegelcollectie 

Tegelmaxx is in 2005 opgericht door Gert Jan en zijn partner. Het bedrijf staat in Enschede en omstreken bekend voor de kwaliteit en de lage prijzen die zij hanteren voor de tegels en vloeren die het bedrijf aanbiedt. In de loop van de jaren hebben de specialisten van het bedrijf erg veel ervaring en kennis opgedaan op het gebied van tegels en vloeren, waardoor zij momenteel uitermate goed advies kunnen bieden. Tegelmaxx is momenteel gevestigd in Enschede waar zij een showroom hebben van 600 vierkante meter en een opslagruimte van 2500 vierkante meter waar gemiddeld 100.000 vierkante meter aan tegelcollectie in opgeslagen is. Door deze grote tegelcollectie zijn de meeste aankopen die je bij dit bedrijf doet uit voorraad leverbaar. 

Maak een afspraak voor deskundig advies 

Op de website zijn erg veel afbeeldingen te vinden voor het opdoen van inspiratie. Het kan namelijk erg lastig zijn om de juiste vloer en of tegels te vinden die passen bij jouw meubels en woning. Het is bij Tegelmaxx daarom mogelijk om advies te krijgen van een van de experts. Kortom voor PVC vloeren Enschede ben je bij Tegelmaxx absoluut aan het juiste adres. Neem eens een kijkje op de website voor meer informatie.