Op zoek naar lijstenmaker Haarlem

Je hebt een mooi kunstwerk of mooie foto’s die je wilt laten inlijsten en je gaat driftig op zoek naar een geschikte lijst. Of je bent een kunstenaar die zijn werken wilt laten inlijsten. Je kunt het beste bij een lijstenmaker aankloppen, want een lijstenmaker kan aan jouw wensen voldoen en een lijst op maat maken. Maar is er een lijstenmaker Haarlem waar je kunt aankloppen? Die is er zeker! In dit blog vertellen we hier meer over.

Lijstenmaker Haarlem, bestaat die?

Als je in Google zoekt naar “lijstenmaker Haarlem” krijg je waarschijnlijk duizenden tot tienduizenden zoekresultaten te zien, maar hoe kies je dan de juiste en weet je zeker dat de lijstenmaker in jouw wensen kan voorzien? Door de reviews te lezen! Je zult zien dat de in Cruquius gevestigde lijstenmaker Verno een ervaren partij is waar je terechtkunt om jouw kunstwerken, foto’s en andere objecten te laten inlijsten.

Waarom Verno?

Verno heeft meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen en het maken van lijsten. Naast een ruim assortiment van verschillende soorten lijsten kun je bij Verno ook lijsten op maat laten maken. Op de website kun je gebruik maken van een handige configurator om je persoonlijke lijst samen te stellen. Als je er zeker van je keuze bent kun je de lijst direct bestellen. Als je twijfelt is het mogelijk om een gratis sample aan te vragen. Of je gaat bij de lijstenmakerij in haarlem langs om de lijsten in levende lijve te zien. Je kunt dan niet alleen inspiratie opdoen, maar ook advies kunt inwinnen bij de lijstenmaker Haarlem.

Verno biedt enorm veel mogelijkheden om jouw kunstwerk, foto’s, posters en andere objecten te laten inlijsten. Of dat nu een gesigneerd voetbalshirt van je favoriete speler of een poster van je favoriete film is. Ook kun je zaken, zoals trouwjurken en gedroogde boeketten laten inlijsten bij Verno. Waar je een ruime keuze hebt in materiaalsoorten, kleuren en glassoorten. Ook maakt lijstenmaker heel eenvoudig lijsten op maat of speciale lijsten, zoals 3D lijsten en baklijsten.

Service staat bij Verno hoog in het vaandel

Service staat bij Verno hoog in het vaandel. Klanten worden niet alleen met open armen ontvangen, maar ook deskundig geadviseerd. Terwijl er met de grootste zorgvuldigheid lijsten worden ontworpen, gemonteerd en geleverd. Verno biedt ook een haal- en brengservice waarmee ze met de grootste zorgvuldigheid het kunstwerk bij je thuis komen ophalen en in de werkplaats voorzien van een lijst naar keuze. Wanneer de werkzaamheden zijn voltooid wordt het ingelijste kunstwerk ook weer netjes bij je thuisbezorgd.

Als je twijfelt of een lijst wel in je interieur past of er in levende lijve er net zo goed uitziet als op het plaatje op de website, kun je bij Verno ook gratis samples aanvragen. De samples worden naar je opgestuurd of je neemt ze mee als je de lijstenmaker Haarlem hebt bezocht. Zo kun je thuis in alle rust bekijken of de lijst naar keuze wel naar smaak is en bij je interieurs past. Door een weloverwogen beslissing te maken kun je jarenlang genieten van het kunstwerk dat je aan de muur hebt hangen en je zit ook niet in spanning wanneer je iets op de gok hebt besteld en in afwachting bent van de levering. Het laatste wat je wilt is dat er een lijst wordt geleverd die niet naar wens is of die niet bij het interieur past.