Onderschat het werk niet

ontruimingen

Bij ontruimingen van woningen wordt heel vaak onderschat wat een werk het is en wat er bij komt kijken, het is niet even snel alles inpakken en de dozen uit de woning halen. Zeker als het om een overlijden gaat, komen er veel emotionele gevoelens bij kijken. Zeker wanneer men geen goed contact met de nabestaande had, kun je wel eens voor onverwachte situaties komen te staan. Hierbij kun je denken aan herstellingen die moeten worden gedaan, of het verwijderen van bijvoorbeeld laminaat of tapijt wat nog in de woning ligt.

ontruimingen

Persoonlijk contact

Je komt er als bedrijf niet onderuit om persoonlijk bij een opdrachtgever langs te gaan om de werkzaamheden te bespreken, er komt nu eenmaal veel bij ontruimingen kijken waarover gesproken waarbij overleg moet worden gepleegd. Tegelijkertijd wordt natuurlijk de woning ook bekeken, wat er precies gedaan moet worden en hoeveel werk alles in beslag neemt. Er wordt ook besproken waar eventueel de spullen naartoe moeten worden gebracht, dit kan iedere locatie zijn.

Bewust van de werkzaamheden

Wovia-ontruiming.nl is niet zomaar een bedrijf wat even snel door de woning raast om deze leeg te halen, met ontruimingen werken we met persoonlijke spullen van misschien wel nabestaanden. Alle medewerkers zijn hiervan bewust, nemen hun werk serieus en zijn uiterst professioneel. Ook wanneer er nog waardevolle spullen worden gevonden brengen we deze naar de opdrachtgever toe. Waar je ook woont in Nederland, door de landelijke dekking komen we in elke hoek om werkzaamheden uit te voeren. Kijk voor meer informatie over alle diensten op de website van Wovia.