Leuke en moderne toilet accessoires

toilet accessoires

Heb jij net jouw toiletruimte laten renoveren? Misschien heb je wel een toilet op de badkamer. Het zou zomaar kunnen dat beide het geval is. Toilet accessoires zijn dan een belangrijk onderdeel van de aankleding om jouw toilet een bepaalde uitstraling te geven. Ga je juist voor modernistisch en strakke lijnen? Of hou je wel van gekkigheid en drukte? Wie weet tover jij jouw toiletruimte wel om tot een subtropische bubbel!

Overweeg deze accessoires

Als men toilet accessoires zegt, weet je vrij snel een WC-borstel te noemen of een toiletrolhouder. Maar had je ooit gedacht dat er op zijn minst wel meer dan vijf verschillende toilet accessoires zijn? Denk bijvoorbeeld aan een toiletrolhouder voor een kleine voorraad toiletrollen, en niet alleen de houder voor de toiletrol die in gebruik is. Tegenwoordig is er ook een speciale koker verkrijgbaar welke je in kunt bouwen in het framewerk van jouw inbouwreservoir. Zo neemt je voorraad minder ruimte in beslag, oogt het een stuk luxer én is het binnen handbereik van de wc-ganger wanneer de huidige rol op is.

Een nog modernere overweging zou een telefoonhouder kunnen zijn. Toiletmarkt biedt inmiddels via hun webshop speciale telefoonhouders aan welke je aan de wand kunt bevestigen.