Koop jij de volgende keer een zwarte deurklink?

Deurklink

Je interieur opnieuw stijlen of verbouwen pak je vaak groots aan. Daar hoort dan natuurlijk ook nieuw deurbeslag bij zoals een deurklink. Je zal niet zo vaak de aankoop van deurklinken doen, maar het is wel bepalend voor de sfeer van je huis. Misschien denk je dat het een eenvoudige aankoop is en in theorie is dat het ook, maar het kan echt de sfeer in je huis bepalen. Want heb je al eens gekeken naar hoeveel deuren je eigenlijk in huis hebt? Maar ook tegen welke deurklinken je allemaal aan kijkt? Want ook het deurbeslag in de keuken telt mee als je bijvoorbeeld gebruik maakt van een open keuken. Het is dus een belangrijke keuze voor de sfeer van je interieur en daarin kunnen juist zwarte keurklinken perfect passen. 

Een deurklink gebruik je door je hele huis heen en zie je de hele dag door

Eigenlijk kijk je de hele dag tegen deurklinken aan, maar ook gebruik je een deurklink heel vaak. Kijk maar naar de keuken, woonkamer, badkamer maar ook het toilet en de tussendeur. Heb je al eens geteld hoeveel deurklinken je eigenlijk in huis hebt? Want waar kijk je tegen aan als je op je lievelingsplek gaat zitten? Hoe vaak doe je een keukenkastje open en hoe vaak de tussendeur? Als je kiest voor een zwarte deurklink kan je er een echte eyecatcher van maken in je huis en je hebt keuze uit ontelbaar veel verschillende stijlen. 

Deurklink

Zwart deurbeslag staat voor trendy met een luxe uitstraling

Als je kiest voor een zwarte deurklink dan maak je van jouw deurbeslag een echte eyecatcher. Zwart geeft namelijk een mooie luxe uitstraling aan je interieur en is ook nog een keer enorm trendy. Zeker als je deurklinken afsteken tegen de rest van het interieur omdat die bijvoorbeeld licht is. Ook heb je de mogelijkheid om de kleur zwart eenvoudig terug te laten komen in andere meubels, om toch rust te geven en het niet een los onderdeel in je interieur. 

En misschien denk je dat het niet bij een landelijke lichte woning past, maar juist dan kan het een hele mooie combinatie zijn. Het straalt namelijk een stukje moderniteit uit in combinatie met luxe en als je kiest voor een sierlijk model ziet het er ook nog een keer authentiek uit. 

Veel mensen denken dat een zwarte deurklink niet past bij de gemiddelde woning, maar dat is dus niet waar. Het schrikt misschien in eerste instantie af, maar dat hoeft dus niet het geval te zijn. Het belangrijkste is dat je de deurklinken combineert met de juiste stijl en andere meubels in de woning. Neem daarom juist de tijd om het juiste deurbeslag uit te kiezen en je eigen smaak en stijl erin toe te passen. Je kan in winkels veel aanbod vinden en daardoor door de bomen het bos niet meer zien. Streep één voor één keuzes weg, materialen weg, stijlen weg en filter zo langzaam jouw ideale deurklinken eruit. En je kan altijd één setje mee nemen om te proberen en later de rest aan te schaffen als het bevalt.