Hoe werkt een motorheftafel?

De naam zegt het eigenlijk al; een heftafel voor je motor. Je kunt je motor erop rijden en vastzetten met behulp van de luxe voorwielklem en dan kun je heel gemakkelijk aan je motor sleutelen terwijl je hem hydraulisch omhoog en omlaag kunt laten gaan zodat je overal goed bij kunt.

Waarom een hydraulische motorheftafel?

Het is natuurlijk bijzonder makkelijk als je de motor op sta- of zithoogte voor je hebt als je er bijvoorbeeld aan wilt sleutelen. Je kunt hem op alle gewenste hoogten voor je krijgen en op die manier overal goed bijkomen. Niet in een moeilijk lighouding op vieze tegels met kramp in je arm een moer losdraaien maar gemakkelijk precies voor je terwijl je in een goede houding staat of zit. Plaats je gereedschapswagen er naast en je kan ideaal aan je motor sleutelen!

Technische details van de hydraulische motorheftafel

Alle hydraulische motorheftafels die je bij ons kunt bestellen voldoen aan de laatste CE richtlijnen en zijn te bedienen met een voetpomp. Natuurlijk zijn zij voorzien van een veiligheidspal zodat de tafel niet zomaar plotseling naar beneden kan gaan. De hydraulische motorheftafels hebben een capaciteit van 370 tot 750 kg. en een eigen gewicht van 115 tot 300 kg. Bovendien zijn er verschillende lengte- en breedtematen van het oppervlak van de tafel waar de motor op komt te staan, dus voor alle merken motoren is er een hydraulische heftafel te vinden.