Een aanrader: raamfolie

Voordelige prijzen

Plak het zelf

 

Mijn woning bestaat voor een groot uit ramen. Ik zelf heb hiervoor gekozen omdat ik het fijn vind om van alle hoeken in mijn woning naar buiten te kunnen kijken. Helaas kon iedereen meegenieten van wat ik binnen aan het doen was. Zodoende ging ik opzoek naar een leuke bedrukking voor mijn ramen. Zo kon ik toch weer een stuk van mijn privacy terug winnen. In verloop van tijd kwam ik dan ook terecht op de website van plak het zelf. Via deze website had ik de beschikking om raamfolie te laten maken geheel naar eigen ontwerp. Ik had de mogelijkheid een ontwerp raamfolie te bedenken en deze werd door plak het zelf dan omgetoverd tot eindresultaat!

Raamfolie

Prachtig ontwerp!

Enkele dagen ben ik dan ook druk bezig geweest met het eigen ontwerp. Simpelweg omdat deze folie op mijn ramen geplakt werden. Ik wilde dan wel een prachtige folie laten maken, zodat mijn ramen dan ook op een leuke manier bedekt werden. Toen mij ontwerp klaar was heb ik deze gelijk opgestuurd naar het bedrijf Plak het zelf. Het was dan ook de bedoeling dat Plak het zelf dit ontwerp ging omtoveren tot eindresultaat!

Kwaliteit

Prachtig einderesultaat!

Enkele dagen na opsturen van het ontwerp kreeg ik al een bericht terug. In dit bericht stond dat het eindresultaat van de folie verzonden was. Een dag later was het dan ook zover de raamfolie werd aan huis geleverd. Het zelfgemaakte ontwerp is uiteindelijk omgetoverd tot een pracht ontwerp. Plak het zelf heeft zichzelf naar mijn mening in deze overtroffen!

Voordelige prijzen