Bouwbedrijf in Emmen

Wilt u een nieuw huis laten bouwen? Hierbij komen veel belangrijke zaken kijken. Bouwgroep Huiskes is dé specialist in particuliere woningbouw, en zijn hierom perfect geschikt voor deze taak. Wij verzorgen veel diensten in eigen beheer, en doen vanaf het eerste ontwerp tot de uiteindelijke oplevering ons best om al uw wensen te realiseren. De kwaliteit is hoog en die opties zijn eindeloos! Neem nu contact op met ons, en bespreek de mogelijkheden. Bekijk nu snel de verschillende woningtypes die wij aanbieden op onze website! Ook verzorgen wij persoonlijk contact, zodat u verzekert bent van een vast aanspreekpunt en een goede communicatie. 

Hoe gaan wij te werk?

Bij Bouwgroep Huiskes vinden wij persoonlijk en rechtstreeks contact zeer belangrijk, zodat er geen misverstanden over de wensen en opdrachten ontstaan. Daarom zorgen wij voor een vast aanspreekpunt waar u persoonlijk mee kan overleggen over uw voorkeuren. Onze bouwmethode werkt met een gezond balans tussen prefab en traditionele bouw. Zo is uw huis binnen een relatief korte bouwtijd klaar, en ook nog eens van hoogwaardige kwaliteit! Bekijk nu de opties!

Wij gaan bij Bouwgroep Huiskes in 5 stappen te werk:

  1. Inventarisatie eisen en wensen. Als eerste bestaat onze werkwijze uit het bespreken van alles wat u wil aan uw woning, en welke ideeën en wensen u heeft. Ook bekijken we welk type woning u het liefst heeft, en hoe we binnen het gestelde bouwbudget tot het gewenste resultaat kunnen komen. 
  2. Ontwerpen en budgetteren. Nadat de wensen en opties besproken zijn, is er een mogelijkheid tot een vrijblijvend ontwerp met technische omschrijvingen te ontvangen. Voldoet het ontwerp aan de verwachtingen? Dan maken we een keuze voor de realisatie van het ontwerp.
  3. Voorbereidingsfase. Wanneer alles naar tevredenheid en wens is, worden alle materialen uitgezocht en worden er definitieve tekeningen voorgelegd. U kunt voor alle vragen terecht bij de opdrachtgever van het proces. 
  4. Realisatie. Alle voorbereidingen zijn uitgevoerd en vast gelegd, en de bouw gaat beginnen. De werknemers van Bouwgroep Huiskes verzorgen het werk op de bouwplaats, en zijn flexibel in het wijzigen van (kleine) details. Elektrapunten worden bijvoorbeeld pas op de bouwplaats bepaald. 
  5. Oplevering en nazorg. Na het uitvoeren van alle activiteiten worden de wensen- en eisenlijst nog een keer nagelopen en wordt de volledige woning bekeken. De sleutel wordt overgedragen, en de droomwoning is gereed. De verhuizing kan beginnen!

Uw bouwbedrijf in Emmen

Bij het bouwen van een huis komen veel verschillende dingen kijken. Alleen om deze reden al is het verstandig om een aannemer in te schakelen die het werk uit uw handen neemt, en u begeleid bij het hele proces. Bouwgroep Huiskes levert als uw bouwbedrijf in Emmen de volledige service benodigd bij het bouwen van een nieuw huis. Neem nu contact op en bespreek de mogelijkheden!

Wanneer u op zoek bent naar een bouwbedrijf in Emmen, bent u bij Bouwgroep Huiskes aan het juiste adres! Wij begeleiden u door het gehele proces, en houden korte lijnen tussen u en de bouwplaats zodat u zeker weet dat uw wensen en eisen volledig terugkomen in het project. U weet altijd waar u aan toe bent!