Welk materiaal voor je badkamer?

Heb je wel eens gezocht naar cire beton badkamer? Cire beton is namelijk een materiaal dat in elke ruimte goed staat, dus ook in badkamers. Juist in badkamers kan dit een heel moderne sfeer en stijl creëren, doordat de ruwe maar strakke achtergrond van een cire beton muur prachtig kan contrasteren met de andere badkamermeubels en zelfs met de verwarming. Ook kan je dan erover nadenken of je je handdoeken en andere kleinere details voor in de badkamer wil afstemmen op de kleur van het cire beton. Zo kan je ervoor kiezen om je cire beton badkamer in het antraciet te nemen, en je handdoeken ook. Maar als je al een vrij rustige, neutrale badkamer indeling hebt, dan geeft dat juist de ruimte om een felle kleur te kiezen ter contrast. Zo zou je bijvoorbeeld oranje handdoeken en details kunnen nemen om de ruimte wat levendiger te doen overkomen. Overweeg metal stuc voor de badkamer of slaapkamer!

Bij elke stijl

Cire beton in de badkamer is dus erg veelzijdig en geeft je de ruimte om de rest van je indeling en design naar eigen wensen in te richten. Dat is fijn, want er zijn ook materialen waarbij deze ruimte een stuk kleiner is. Door een te drukke of te specifieke stijl in het design van je badkamer, ben je soms gedwongen om keuzes te maken die hierbij passen. Doordat cire beton zo veelzijdig is, heb je gelukkig nog alle opties open. Veel mensen ervaren dit als iets heel vrijs.

Flexibel

Een ander voordeel daarvan is namelijk dat je andere dingen in de badkamer na een tijdje kan veranderen. Als je bent uitgekeken op je oranje details, kan je gewoon een andere kleur of stijl kiezen na een aantal jaar of zelfs na een aantal maanden, afhankelijk van hoe snel je ergens op uitgekeken raakt. Zo kan je kleine aanpassingen maken die de ruimte net een andere uitstraling geven, zonder dat je meteen allerlei verbouwingen hoeft te doen.