Tip voor kwalitatieve kozijnen Wijchen

Kozijnen-Uden

Ben je net verhuisd naar Wijchen of zijn jouw kozijnen gewoon toe aan vervanging dan ben je bij kozijnen Wijchen aan het juiste adres. Ze bieden daar hoge kwaliteit en een flexibele samenwerking met je. Timmerbedrijf de Valk heeft al 25 jaar aan ervaring op gedaan. Het is hun passie en ze houden van het timmervak. Dat zie je uiteindelijk ook in hun werk dat ze verrichten. Jij als klant kan kiezen voor de kleuren en het hout dat je wilt en zij zorgen ervoor dat alles perfect op juiste maat wordt gedaan. Ze leveren daarbij ook nog eens lakken en ze plaatsen de kozijnen voor je. Als je wilt dan is het mogelijk om de beglazing mee te laten leveren. 

Goede kwaliteit kozijnen Wijchen en omstreken

Vanwege de 25 jaar ervaring en het hebben van expertise levert Timmerbedrijf de Valk kozijnen met de beste kwaliteit. Daarnaast kunnen ze deze kwaliteit ook garanderen, want ze voldoen aan de gestelde productie- en kwaliteitsnormen en richtlijnen voor het produceren en zetten van onder andere kozijnen. En daarbij is alles gemaakt door gecertificeerde materialen.

Groot assortiment aan houtproducten

Ze hebben bij Timmerbedrijf de Valk nog veel te bieden dan alleen kozijnen in Wijchen en omstreken. Ze laten nog veel meer producten maken van het hout dat ze hebben. Zo kun je ook dakkapellen, meubels en bijvoorbeeld voordeuren laten maken bij hun. Daarnaast kunnen ze ook alles wat niet op de productenlijst staat, maar wel van hout gemaakt moet worden, speciaal voor je op maat maken.