Hoe comfortabel is thuiswerken nu eigenlijk?

zit sta bureau

Thuiswerken is iets dat we tijdens corona natuurlijk veel meer zijn gaan doen. Het is een overgang die we zijn ingegaan omdat we er eigenlijk ook wel toe gedwongen werden. Thuiswerken is natuurlijk niet in elk werk mogelijk. Maar voor het werk waarbij het wel mogelijk is, is het thuiswerken ook na de zware lockdowns bij veel bedrijven aangebeven. Misschien wordt er nu een combinatie gezocht van thuiswerken en op kantoor werken. Het is namelijk ook wel zo fijn om af en toe je collega’s te zien. Bovendien kan het ook zorgen voor meer motivatie en betrokkenheid als mensen samen op kantoor werken.

Het comfort van thuiswerken

De ene vindt het heerlijk om thuis te werken, terwijl de ander liever elke dag naar kantoor gaat. En natuurlijk zijn er ook mensen die graag een combinatie van allebei zouden hebben. Dat is voor veel mensen dan na corona ook wel het geval. Dit geldt dan vooral voor de kantoorbanen. Kantoorbanen worden misschien niet als fysiek zwaar gezien, maar toch kunnen ze klachten opleveren op fysiek gebied. Deze klachten komen dan vaak voort uit een slechte zithouding. Zeker ook voor het thuiswerken is het belangrijk een goed bureau en stoel aan te schaffen. Kijk daarom eens naar een zit-sta bureau en een zit-sta bureau elektrisch

Het voordeel van deze bureaus

Het voordeel van deze bureaus is dat je het bureau heel gemakkelijk kunt afstellen naar jouw wensen en behoeften. Zo kun je een goede zithouding aannemen tijdens het werk. het is natuurlijk aannemelijk om bij het thuiswerken aan de keukentafel te gaan zitten, maar dit gaat misschien wel voor klachten zorgen als je dat langere tijd doet. Schaf daarom een goed bureau aan om die klachten voorkomen. Met een zit-sta bureau kun je zelfs soms even achter het bureau gaan staan. Dit kan ook klachten voorkomen en bovendien kan het de productiviteit verhogen.