Goede sfeer in een ruimte

spiegel op maat op jou badkamer

Soms wil je in een ruimte wat meer ruimte, of een leuk en mooi ruimtelijk effect. Met spiegels op maat kun je dit bereiken, door de spiegels te laten maken is het leuk om bijvoorbeeld een wand in de woon of slaapkamer te bekleden met de spiegels. Hiermee creëer je niet alleen een ruimtelijk effect, de uitstraling van de kamer verandert er ook mee. Met de kleuren van de spiegels kun je ook spelen, in de slaapkamer bijvoorbeeld is een mooie bronzen tint erg mooi en sfeervol om te zien. In de hal past een normale spiegel weer beter vanwege het licht.

spiegel op maat

Maak je eigen creatie

Het voordeel van spiegels op maat is dat je iedere leuke creatie kunt maken die er is, je zit niet vast aan bepaalde maten of figuren. Maak als het ware van je muur een mooi kunstwerk waar iedereen verbaast van staat. In de webshop van glasgigant.nl kun je ook verschillende producten kopen om de spiegels op te hangen, zo ben je er verzekerd van dat ze op een veilige manier aan de muur of het plafond hangen. Bekijk ook eens in de shop de verschillende kleuren waaruit je kunt kiezen, een leuke kleur of leuke tint maakt de spiegels vaak nog mooier om te zien.

Spiegels voor de badkamer

Met spiegels op maat voor de badkamer benut je ook alle ruimte die je hebt, of je nu een klein of groot badkamermeubel hebt je laat de spiegel eenvoudig bij de glasgigant.nl op maat maken. Naar eigen inzicht kies je ook een mooie kleur uit, of ga voor de normale zilveren spiegels die het erg goed doen in de badkamer. Ook bij deze spiegels heb je mogelijkheid uit een aantal diktes te kiezen, de spiegels zijn namelijk te verkrijgen in 3,4 of 6 mm dik.